Sekretesspolicy - Vi skyddar dina personuppgifter

Våra kunders trygghet och säkerhet är mycket viktigt för oss och samtliga personuppgifter stannar hos oss. Vi tycker inte om när någon delar dessa uppgifter med andra parter och därför varken säljer eller delar vi detta med någon.

När du gör en beställning på Lauréns Vinhandel måste du uppge viss information om dig själv. Dels för att säkerställa att du är över 20 år och för att vi ska kunna hålla hög säkerhet till dig som kund.

Vi tycker det är viktigt att du vet vad vi gör med dessa uppgifter, och varför vi kräver dem av dig som handlar.  Alla transaktioner som genomförs på Lauréns Vinhandel är digitalt krypterade och vi använder den senaste tekniken för detta. Betalningslösningar tillhandahåller våra partners Dibs & Svea ekonomi AB som är två av de största aktörerna på marknaden inom betalningslösningar.

 

GDPR

Lauréns Vinhandel tar vi våra kunders integritet på högsta allvar och vi delar inte med oss av någon som helst information om våra kunder till tredje part. Enligt LDP 15/99, har du som kund rätt att få den information som vi har om dig. Är informationen felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort från oss. Kontakta i så fall kundtjänst.

Har du valt att ta emot Lauréns Vinhandel nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post. Om du inte längre vill ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig via en avregistreringslänk i nyhetsbrevet. Du kan också kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp.