Fraktinformation

Vi vet att leveransen till dig är bland det viktigaste av hela köpupplevelsen att handla dryckesvaror på nätet. I dagsläget erbjuder vi hemleverans till dig genom vår transportpartner.

 

Vad kostar frakten? 

Vi har ett fast fraktpris på 99 kr inom hela Sverige. Det är alltså samma pris på frakten om du beställer 1 flaska eller 10 flaskor och överstiger ditt ordervärde 1950 kr bjuder vi på gratis frakt.
 

Hur lång tid tar det innan jag får hem mina varor?

Leveranstiden är 2 - 5 vardagar efter att paket har hämtats hos oss. När paketet är hämtat skickar vi dig ett mail med en länk där du kan följa paket hem till dig.
 

Hur levereras mina varor?

Varorna levereras hem till dig. Är du inte hemma vid leveransförsöket levereras varorna till närmaste utlämningsställe så du kan hämta varorna när det passar dig, dock inom 14 dagar.

 

När levereras varorna?

I dagsläget körs paketen ut dagtid mellan 07-18, har du inte möjlighet att vara hemma går det bra att vi levererar till din arbetsplats.

 

Returer/Återköp

Från att du lagt din order har du 60 dagars öppet köp. Vill du ångra ditt köp följer du dessa förhållningsregler:

  • - Varan får inte vara öppnad eller skadad
  • - Varan lämnas till dig i originalförpackning och måste returneras i samma förpackning. Denna förpackning får inte heller vara tejpad eller skadad.
  • - Det får inte ha gått mer än 60 dagar sedan du la din order för att du ska kunna ångra ditt köp.
  • - Köparen står för returfrakten
     

 

Får vi en returnerad vara som inte uppfyller dessa krav kan vi inte godta din retur. Om du anser att varan inte är som den ser ut på webbsiten har du rätt att klaga på detta. Vid klagomål kontakta kundservice@laurensvinhandel.se

 

Gratis hemleverans vid köp över 1950kr
Gå till kassan Close