OBS - Just nu är det väldigt långa leveranstider när du köper frakt till Sverige. Räkna med upp till 30 dagar.

Fraktinformation

Vi vet att leveransen till dig är bland det viktigaste av hela köpupplevelsen att handla dryckesvaror på nätet. I dagsläget erbjuder vi hemleverans dag och kvällstid till dig genom vår transportpartner.

 

Hur levereras mina varor?

När dina varor ankommit till Sverige kontaktar vi dig per telefon, mail eller sms där du själv väljer när du vill att vi ska leverera dina varor. Vi erbjuder både dagleveranser och kvällsleveranser fram till klockan nio på kvällen. Detta varierar dock var i landet du bor. Varorna levereras alltid hem till dig så du även kan uppvisa legitimation vid mottagandet, vilket vi kräver då det är alkoholhaltiga varor.

Vad kostar frakten? 

Vi har ett fast fraktpris på 99 kr inom hela Sverige. Det är alltså samma pris på frakten om du beställer 1 flaska eller 10 flaskor och överstiger ditt ordervärde 1950 kr bjuder vi på gratis frakt.
 

Hur lång tid tar det innan jag får hem mina varor?

Leveranstiden är 5 - 15 vardagar efter att paket har hämtats hos oss. När paketet är hämtat skickar vi dig ett mail med en länk där du kan följa paket hem till dig.
 
 

När levereras varorna?

Varorna levereras till dig på den dag och tid som du väljer då vi kontaktar dig för leverans. Vardagar 7 - 21.

 

Returer/Återköp

Från att du lagt din order har du 60 dagars öppet köp. Vill du ångra ditt köp följer du dessa förhållningsregler:

  • - Varan får inte vara öppnad eller skadad
  • - Varan lämnas till dig i originalförpackning och måste returneras i samma förpackning. Denna förpackning får inte heller vara tejpad eller skadad.
  • - Det får inte ha gått mer än 60 dagar sedan du la din order för att du ska kunna ångra ditt köp.
  • - Köparen står för returfrakten
     

 

Får vi en returnerad vara som inte uppfyller dessa krav kan vi inte godta din retur. Om du anser att varan inte är som den ser ut på webbsiten har du rätt att klaga på detta. Vid klagomål kontakta kundservice@laurensvinhandel.se

 

Gratis hemleverans vid köp över 1950kr
Gå till kassan Close