Nöjd kundgaranti

För att säkerställa att du erbjuds den högsta tänkbara service av oss och samtidigt intyga en trygghet med dina köp från oss erbjuder vi dig 100% nöjd kundgaranti.

 

Leveransansvar 

Vi samarbetar med de bästa transportörerna i branschen och kan garantera att din leverans kommer som avtalat. Har en vara gått sönder under transporten ersätter vi dig givetvis för den. Uppstår det ett problem är det bara att du kontaktar oss på kundservice@laurensvinhandel.se så hjälper vi dig.

 

Produktgaranti 

Om en vara inte motsvarar det vi anger på webbplatsen ersätter vi dig för den. Även om ett vin skulle vara korkskadat eller defekt ersätts det naturligtvis av oss. Gällande priser ska ingen produkt vara dyrare än vad den är i Sverige. Hittar du en produkt som du kan köpa billigare i Sverige är det bara att kontakta oss så justerar vi det.

 

60 dagars öppet köp 

Från att du lagt din order har du 60 dagars öppet köp. Vill du göra en retur tar vi tillbaka varorna och återbetalar dig 100% av varornas belopp. Läs mer om det under fraktinformation.

 

Trygg E-handel 

Trygg e-handelVi är också en certifierad nätbutik av Trygg E-handel. Deras uppgift är att skydda dig som konsument mot oseriösa butiker och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. Läs mer om vår certifiering.