OBS - Just nu är det väldigt långa leveranstider när du köper frakt till Sverige. Räkna med upp till 30 dagar.

Om Lauréns Vinhandel

Laurens Vinhandel

Ett Systembolag på nätet

Hos oss på Lauréns vinhandel handlar du dina dryckesvaror online på ett modernt och praktiskt sätt. Ända sedan 2007 har det varit lagligt att handla alkohol från ett företag i ett annat EU-land så varför gå och släpa på tunga paket när du kan sitta hemma i lugn och ro och ta del av vårt stora utbud av dryck. 

 

 Vi levererar din beställning på 3 - 5 vardagar.

 Vi tar hand om betalningen av tillämpliga skatter enligt svensk lag.

 Samtliga priser inkluderar moms och svensk alkoholskatt.

  

Tillstånd av det Svenska Skatteverket

Det Svenska Skatteverket

 

Vi är en registrerad, av det Svenska Skatteverket, distansförsäljare av alkohol till dig som privatperson i Sverige. Detta innebär att vi betalar in samtliga skatter i Sverige som 25% moms och den Svenska alkoholskatten. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

  

Leverans hem till din dörr

Snabba Leveranser

 

När du handlar hos oss levererar vi varorna direkt till din dörr. Leveransen kostar endast 99 kronor och då kan du handla hur tungt paket du vill. Överstiger din beställning 1950 kr så bjuder vi på frakten.

 

  

Trygg e-handel

Trygg Ehandel

 

Vårt företag Primaranto SL är certifierad av Trygg e-handel, vilket betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du klicka här.

 

 

 

Öppet köp i 60 dagar

Skulle du ångra ditt köp eller om du upptäcker att en vara är skadat har du 60 dagars öppet köp. Bara kontakta oss så ordnar vi med returen.

  

Corporate Requirements

Lauréns vinhandel vision är att vara den ledande dryckesbutiken på Internet och det naturliga valet för dig när du köper alkohol på nätet inom hela EU. Vår verksamhet ägs och drivs av Primaranto SL med organisationsnummer: B-54447545.

Du hittar vårt huvudkontor på Provenza 242 Entlo 3a, 08008 Barcelona och vårt lager i Flensburg, Tyskland. Vårt svenska momsregistreringsnummer/VAT-nummer är: SE502075-8198. 

 

Säkerhet

Vi på Lauréns vinhandel vi tycker din bekvämlighet, säkerhet och förtroende är en del av vår största prioritet. Alla transaktioner på siten är digitalt krypterad med den senaste tekniken. Vi kommer aldrig lämna ut personlig information, vilket gör att du kan känna dig helt trygg med oss.

Gratis hemleverans vid köp över 1950kr
Gå till kassan Close