Om Lauréns Vinhandel

Ett Systembolag på nätet

Hos oss på Lauréns vinhandel handlar du dina dryckesvaror online på ett modernt och praktiskt sätt. Ända sedan 2007 har det varit lagligt att handla alkohol från ett företag i ett annat EU-land så varför gå och släpa på tunga paket när du kan sitta hemma i lugn och ro och ta del av vårt stora utbud av dryck. 

 

 Vi tar hand om betalningen av tillämpliga skatter enligt svensk lag.

 Samtliga priser inkluderar moms och svensk alkoholskatt.

  

Tillstånd av det Svenska Skatteverket

Det Svenska Skatteverket

 

Vi är en registrerad, av det Svenska Skatteverket, distansförsäljare av alkohol till dig som privatperson i Sverige. Detta innebär att vi betalar in samtliga skatter i Sverige som 25% moms och den Svenska alkoholskatten. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

  

Leverans hem till din dörr

När du handlar hos oss levererar vi varorna direkt till din dörr. Leveransen kostar 149 kronor och då kan du handla hur tungt paket du vill. Överstiger din beställning 1950 kr så bjuder vi på frakten.

 

 

Öppet köp i 60 dagar

Skulle du ångra ditt köp eller om du upptäcker att en vara är skadat har du 60 dagars öppet köp. Bara kontakta oss så ordnar vi med returen.

  

Corporate Requirements

Lauréns vinhandel vision är att vara den ledande dryckesbutiken på Internet och det naturliga valet för dig när du köper alkohol på nätet inom hela EU. Vår verksamhet ägs och drivs av Primaranto SL med organisationsnummer: B-54447545.

Du hittar vårt huvudkontor på Provenza 242 Entlo 3a, 08008 Barcelona och vårt lager i Flensburg, Tyskland. Vårt svenska momsregistreringsnummer/VAT-nummer är: SE502075-8198. 

 

Säkerhet

Vi på Lauréns vinhandel vi tycker din bekvämlighet, säkerhet och förtroende är en del av vår största prioritet. Alla transaktioner på siten är digitalt krypterad med den senaste tekniken. Vi kommer aldrig lämna ut personlig information, vilket gör att du kan känna dig helt trygg med oss.

Gratis hemleverans vid köp över 1950kr
Gå till kassan Close